Alle Waterdichte Smartphones

Sinds de introductie van de smartphone is de hele mobiele telefoon markt verander. Er zitten alleen twee nadelen aan deze wonder telefoons, ze zijn niet waterdicht en de schermen breken nogal snel. Gelukkig zijn sinds kort de eerste waterdichte en krasvast smartphones op de markt gekomen en deze blog is volledig gewijd aan deze telefoons. Hieronder staat een overzicht van alle waterdichte smartphones die in Nederland te verkrijgen zijn.

 

Waterdichte Sony Smartphonessony-logo

Sony was een van de eerste smartphone fabrikanten die een waterdichte smartphone op de markt heeft gebracht. Na de introductie van de Sony Xperia Go volgenden al snel high end smartphones als de Xperia Z en de Xperia V. Tegenwoordig maakt Sony bijna standaard al zijn xperia smartphones waterdicht. Hieronder staat een kort overzicht van de beste waterdichte smartphones van Sony. Klik op de totale overzicht link voor een totaal overzicht van de waterdichte Sony Smartphones.

Alle waterdichte Sony Smartphones

Sony Xperia Z2 – kopen
Sony Xperia Z1 – kopen
Sony Xperia Z1 compact – kopen
Sony Xperia ZR – kopen
Sony Xperia V – kopen
Sony Xperia Z – kopen

 

Waterdichte Samsung Smartphonessamsung-logo

Na de introductie van de waterdichte smartphones door Sony volgde Samsung al snel met de Samsung Galaxy Xcover. Vervolgens kwam Samsung een jaar later met de Xcover 2 op de markt. Daarmee gaf Samsung aardig wat terrein weg aangezien de Xcover 2 lang niet op kon tegen de Xperia Z van Sony. Nadat Samsung in 2013 de Samsung Galaxy s4 Active heeft uitgebracht kwam Samsung eindelijk op gelijke hoogte met Sony qua specificaties. Inmiddels heeft Samsung de Galaxy S5 ook waterdicht gemaakt waarmee het lijkt dat Samsung de Galaxy lijn in de toekomst ook waterdicht gaat maken. Hieronder staan alle waterdichte smartphones van Samsung.

Alle waterdichte Samsung smartphones

Samsung Galaxy S5 kopen
Samsung Galaxy s5 mini kopen
Samsung Galaxy S4 Active kopen
Samsung Galagxy Xcover 2 kopen

Overige smartphones

Naast Sony en Samsung zijn er natuurlijk meerdere smartphone makers die waterdichte telefoons op de markt brengen. Helaas worden deze telefoons voornamelijk op de aziatische markt uitgebracht. Wij verwachten dat we binnenkort ook waterdichte smartphones van Chinese merken op de markt gaan zien.

Blijf ons volgen want zodra er weer een nieuwe waterdichte smartphone uitkomt zijn wij een van de eersten die het weten!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sony Xperia Z
Bekijk hier de specificaties van de nieuwe Sony Xperia Z!
Sony Xperia V
Lees hier de review over de Sony Xperia V ->
Samsung Galaxy Xcover 2
Hier vind je de specificaties van de nieuwe Samsung Galaxy Xcover 2.
Samsung Galaxy Xcover
Bekijk hier de specificaties van de Samsung Galaxy Xcover!
Sony Xperia Go
Hier vind je de review over de Sony Xperia Go.
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.