Waterdichte Samsung Galaxy S4

Volgens geruchten op tweakers.net zou Samsung op dit moment werken aan waterdichte versie van de Samsung Galaxy S4. Daarmee gaat Samsung de strijd aan met de Sony Xperia Z. Daarnaast zou Samung de tweede telefoonmaker zijn die uit komt een high end waterdichte smartphone.

Bekijk hier waar je de galaxy s4 Active kan kopen!

Niet de eerste waterdichte Samsung smartphone

Als Samsung een waterdichte variant van de Galaxy S4 gaat uitbrengen zal dit niet de eerste waterdichte telefoon zijn die Samsung op de markt brengt. Samsung heeft namelijk in februari van 2013 de Samsung Galaxy Xcover 2 uitgebracht. Dit is de opvolger van je raad het al, de Samsung Galaxy Xcover. Met de Xcover 2 heeft Samsung net als Sony ook een waterdichte smartphone op de markt gebracht. Het enige verschil is dat Sony naast de Sony Xperia Go ook de Xperia Z op de markt heeft gebracht en daarmee de eerste quad core, full HD waterdichte smartphone op de markt heeft gebracht.

Design Galaxy S4 aanpassen

Wanneer Samsung de S4 waterdicht zou maken zal het design radicaal moeten veranderen. Op dit moment is het namelijk nog mogelijk om de achterkant van de smartphone te verwijderen. Het is aannemelijk dat dit bij de waterdichte versie niet meer mogelijk is. Waarschijnlijk blijven er net als bij de Galaxy Xcover 2, wel een aantal klepjes over om de telefoon op te laden en om muziek te luisteren. Daarnaast zou het kunnen dat er een aparte knop komt om onderwater foto’s en video’s te maken. Bij de Xcover 2 is dit ook mogelijk. Daarnaast Sony heeft ook een nieuwe waterdichte smartphone aangekondigd die onderwater foto’s en video’s kan maken.

Wanneer op de markt?

Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer Samsung de waterdichte variant van de telefoon gaat uitbrengen. Volgens geruchten zou dit binnen enkele weken al kunnen gebeuren. Daarnaast is het aannemelijk dat Samsung de waterdichte smartphone voor de zomer vakantie uit gaat brengen. Wij verwachten daarom dat de smartphone waarschijnlijk in het begin van de maand juni gaat uitkomen.

Hou in ieder geval onze site in de gaten want als de waterdichte Samsung Galaxy S4 uit komt zijn wij de eersten die het weten!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sony Xperia Z
Bekijk hier de specificaties van de nieuwe Sony Xperia Z!
Sony Xperia V
Lees hier de review over de Sony Xperia V ->
Samsung Galaxy Xcover 2
Hier vind je de specificaties van de nieuwe Samsung Galaxy Xcover 2.
Samsung Galaxy Xcover
Bekijk hier de specificaties van de Samsung Galaxy Xcover!
Sony Xperia Go
Hier vind je de review over de Sony Xperia Go.
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.